Jánská bouda 2015

31.05.2015 16:29

Když jsme se rozhodli uspořádat výlet do Jánskách lázní a nabídli účast také ženám holdujícím turistice, tušili jsme, že to bude povedený víkend, ale že si ho užijeme všichni tak moc....to nás překvapilo.

V pátek 29.5. jsme se vydali auty v počtu 18ti osob směrem Jánské lázně. Po příjemné jízdě nás čekala útulná chata na samotě u lesa. I když se zábava slušně rozproudila a chvílemi jsme ronili slzy smíchy, byli jsme v sobotu v devět hodin připraveni na pěší tůru po místích krásách. Prohlídli jsem si Jánské lázně a lanovkou vyjeli na Černou horu. Na vrcholu  nám počasí příliš nepřálo, ale i tak jsme došli na Kolínskou i Pražskou boudu a poobědvali. Zpátěční cestu jsme zakončili v příjemné kavárničce a hospůdce Hofmanově boudě a užili si jahodové hody na sto způsobů. Věčerní zábava utekla jak voda a blížil se odjezd domů.

Milé dámy - účastnice zájezdu - děkujeme vám všem za účast, milou společnost a skvělou zábavu. Skláníme hold vaší fyzičce a budem moc rádi, když se s námi vydáte i příště za krásami naší země.

Děkujeme Syslíci pro Kaňk

FOTKY: https://sysliciprokank.rajce.idnes.cz/Janska_bouda_2015/